• 1405/05/12 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس مرکز توسعه نوغانداری:

امسال تولید تخم نوغان داخلی به ۲۵ هزار جعبه می رسد

رئیس مرکز توسعه نوغانداری، از برنامه ریزی برای خودکفایی در تولید تخم نوغان خبر داد و گفت: در سال جاری، ۲۵ هزار جعبه تخم نوغان تولید خواهد شد.

نوغانداری

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حبیب‌الله رضادوست در گفت‌وگو با ایسنا، از خودکفایی در تولید تخم نوغان تا دو سال آینده خبر داد و اظهار کرد: تولید داخلی تخم نوغان از 5 هزار جعبه در سال ۱۴۰۳ به ۱۴ هزار جعبه در سال ۱۴۰۴ رسیده که نشان‌دهنده رشدی ۱۸۰ درصدی است.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۵ هزار جعبه تخم نوغان تولید خواهیم کرد، افزود: ۲۰ هزار جعبه در کارگاه‌های تولید تخم در رشت، فومن و صومعه‌سرا در استان گیلان و ۵۰۰۰ جعبه در تربت‌حیدریه استان خراسان رضوی تولید خواهد شد.

 

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور، سال ۱۳۷۹ را اوج صنعت نوغانداری دانست و گفت: در آن سال شاهد تولید ۲۴۰ هزار جعبه تخم نوغان بودیم که ۳۰ هزار جعبه آن صادر می‌شد؛ همچنین بالغ بر ۸۵۰ تن نخ ابریشم تولید می‌کردیم. این در حالی است که تولید فعلی نخ ابریشم کمتر از ۴۰ درصد نیاز کشور است و باید افزایش یابد.

 

وی با اشاره به جایگاه نخست گیلان در تولید پیله تَر، اضافه کرد: امسال استان گیلان با برداشت بیش از ۳۰۰ تن پیله تَر به ارزش ۳۷۵ میلیارد تومان، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد.

 

رضادوست در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۴ هزار هکتار توتستان در کل کشور وجود دارد و در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، ۴۵۰ هزار اصله نهال توت اصلاح‌شده یارانه‌ای را در اسفندماه سال گذشته توزیع کردیم که نسبت به سال قبل، ۳۰ درصد رشد داشته است.

  • گروه خبری : اخبار روز,دیگر رسانه ها
  • کد خبر : 281886
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید